FuadMuhagjeri 

Per te Shkarkuar Ne (CO) tuaj keto muzik ju duhet qe te ndiqni udhezimet e mia


-Me se PAri shkoni te Kenga te Cilen deshironi ta merni Dhe te dritarjja download file: klikojm me tastin e djatht dhe del menyja dhe ne e zgjedhim SAVE TARGET AS....: Dhe Del dritarja Perfundimtare e Marrjes se Kenges Dhe ne duhet ta modifikojm se ku deshirojm te ruajm at muzik dhe klikojm Save Dhe Do te filloje Shkarkimi i Kenges Per Me shum Shikojeni Foton Ose Kontaktoni Ne emailin fuadi_7@msn.com

Paragraph.


 
 
tingulli_3nt_-_kalle.mp3
File Size: 3447 kb
File Type: mp3
Download File

reemmixx.mp3
File Size: 765 kb
File Type: mp3
Download File

skillz_-_wu_qa_po_shoh.mp3
File Size: 1645 kb
File Type: mp3
Download File

03_-_meda_-_perqafome.mp3
File Size: 1955 kb
File Type: mp3
Download File

dj_mast3r_-_beatbox_remix.mp3
File Size: 2206 kb
File Type: mp3
Download File

50_cent_-_wanksta_remix.mp3
File Size: 4804 kb
File Type: mp3
Download File